The Rolling Stones

Un regal dels Beatles per als Rolling Stones

Quintet britànic de rock creat l'any 1962 i originari de Londres. Fins ara, cap formació de rock and roll ha estat tan duradora ni tan àmpliament reconeguda la seva trajectòria artistico-musical com The Rolling Stones.

Amb Mick Jagger, Keith Richards, Bill Wyman, Brian Jones (substituït per Ron Wood) i Charlie Watts com a membres fundadors. Avui dia, "Els Rollings" encara es troben en actiu, representant el grup més veterà de la història del rock.

"I Wanna Be Your Man" (vull ser el teu home) és una composició escrita per John Lennon i Paul McCartney i enregistrada tant per The Beatles com per The Rolling Stones. El primer grup que la va gravar van ser els Stones.


El mes de setembre de 1963, els Rolling Stones estaven buscant material per al seu nou single. En aquestes, que John i Paul, amics seus, els hi van oferir "I Wanna Be Your Man".

The Rolling Stones Als Stones la peça els va agradar, però la discogràfica Decca Records els apressava a treure el nou disc i la cançó encara no estava del tot acabada.

Els dos Beatles, John i Paul, es van tancar en una habitació i, al cap de poc temps, van tornar amb el primer gran èxit dels Rolling Stones i, al mateix temps, amb la cançó de Ringo, per al proper disc de The Beatles.


Es dona la curiosa circumstància que les dues cançons d'aquest single de The Rolling Stones , "I Wanna Be Your Man" i "Money", també les publicarien The Beatles, concretament, en el seu àlbum "With the Beatles".