Lobo

El depredador tendre i amansit

Roland Kent Lavoie, més conegut pel seu nom artístic, Lobo, és un cantant i compositor nord-americà nascut a Tallahassee, la capital de l'estat de Florida; un artista que es va especialitzar en balades romàntiques d'estil pop suau. A inicis de la dècada dels setanta va gaudir d’una triomfant carrera artística en aconseguir que diversos dels seus singles arribessin al lloc més alt de les llistes de vendes.

L'any 1971, després de signar contracte amb el segell Big Tree Records, publica el seu primer senzill, un treball que incloïa el tema, “Me and you and a dog named Boo” (Tu, jo, i un gos anomenat Boo), un insòlit títol que va significar el primer èxit de Lobo i, al mateix temps, la producció més reeixida de la seva modesta companyia discogràfica.

Me and you and a dog named Boo” va aconseguir vendre més d'un milió de còpies i per aquest motiu, el mes de setembre de 1971, Roland Kent va ser recompensat per part de la indústria musical amb un flamant disc d'or.

Lobo
L’any següent, el 1972, Lobo edita l’àlbum “Of a simple man” (d’un home senzill), un disc que incorpora la preciosa balada “I’d love you to want me” (m'encantaria que m'estimessis), un encertat tema compost pel propi Lavoie.

Es tracta d’una cançó de bellíssima melodia i molt ben interpretada que es va convertir en l’èxit més important de Lobo. “I’d love you to want me” va aconseguir la posició número 2 en el top ten dels Estats Units i va encapçalar les llistes d’èxits de molts altres països.

I’d love you to want me” està sòlidament classificada dins la categoria de les 100 millors cançons lentes de la història de la música pop.