Los No

El meu primer EP

Quintet pop-rock creat a Barcelona l'any 1966. La banda original estava formada per Víctor Portolés, guitarra rítmica i fundador del grup, José Luis Tejada, el seu cantant, Àngel Pascual "Eddy", al baix, Roberto Salom a la bateria i Jean Pierre Gómez, guitarra solista.

Autèntics "mods" (moderns) de l'època, vestien pantalons de ratlles o de quadrets, botins, cinturons de grans sivelles, camises de flors o jerseis de coll alt amb franges de colors. Mai passaven desapercebuts.

Amb el meu primer tocadiscos, un magnífic Cosmo 751 de maletí amb (un) altaveu incorporat, regal de Reis de l'any mil noucents seixanta i pico, hi anaven dos discos de vinil de 45 rpm, un d'ells és aquesta petita joia que encara atresoro devotament en perfecte estat de conservació.

Los No
Un tema propi, "La llave" i tres atinades versions, una de The Kinks, l'altre de Them (amb un adolescent Van Morrison) i la tercera de The Rolling Stones, configuren els quatre temes d'aquest excel·lent Ep publicat l'any 1966.

Un autèntic vinil del millor pop d'aquella època, un enregistrament que mostra un potent guitarreig i un cantant sense complexos, trets característics de Los No.

L'any 1967, Los No van representar a Espanya en el Festival MIDEM de la indústria discogràfica europea, celebrat a Cannes. Sembla ser que, avui dia, Los No s'han convertit en grup de culte.