The Rolling Stones

Un obsequi dels Beatles per als Rolling Stones

Llegendària banda britànica formada l'any 1962 a Londres. Fins ara, cap formació de rock and roll ha estat tan duradora ni tan àmpliament reconeguda la seva trajectòria artistico-musical. Les seves primeres produccions van incloure versions i temes de blues, rock and roll i rhythm and blues nord-americà. No obstant això, en el transcurs de la seva trajectòria, s'han anat afegint tocs estilístics d'altres gèneres, adaptant-se sempre a cada època.

Amb Mick Jagger, Keith Richards, Bill Wyman, Brian Jones (substituït posteriorment per Mick Taylor i, més tard, l'any 1975, per Ron Wood) i Charlie Watts com a membres fundadors. Avui dia, "Els Rollings" encara es troben en actiu, representant el grup més veterà de la història del rock i una de les bandes més grans i influents.

"I Wanna Be Your Man" (vull ser el teu home) és una composició escrita per John Lennon i Paul McCartney i enregistrada tant per The Beatles com per The Rolling Stones. El primer grup que la va gravar van ser els Stones.


El mes de setembre de 1963, els Rolling Stones estaven buscant material per al seu nou single. En aquestes, que John i Paul, amics seus, els hi van oferir "I Wanna Be Your Man".

The Rolling StonesAls Rolling Stones la peça els va agradar, però la discogràfica Decca Records els apressava a treure el nou disc i la cançó encara no estava del tot acabada.

Els dos Beatles, John i Paul, es van tancar en una habitació i, al cap de poc temps, van tornar amb el primer gran èxit dels Rolling Stones i, al mateix temps, amb la cançó de Ringo, per al proper disc de The Beatles.


Es dona la curiosa circumstància que les dues cançons d'aquest single de The Rolling Stones , "I Wanna Be Your Man" i "Money", també les publicarien The Beatles, concretament, en el seu àlbum "With the Beatles".