The Turtles

Un festeig que anava a pas de tortuga

Banda nord-americana creada l’any 1965 a Westchester, un barri de la ciutat de Los Angeles. El grup original estava compost per sis membres que practicaven amb acurat estil un pop-rock d'alta qualitat.

La cançó que va portar a The Turtles a les llistes d'èxit i que els brindaria la fama va ser "Happy together" (feliços junts), un alegre tema, força comercial. Llançada en single el mes gener de 1967, ràpidament es va coronar a la màxima posició en les llistes de popularitat nord-americanes, tot seguit, es convertiria en èxit internacional.

"Happy together" es una cançó enganxosa com poques, un tema que aporta una frescor increïble i que conté un punteig de guitarra inicial molt additiu, a més d'un recolzament orquestral rodó, una interpretació vocal perfecta i uns cors genials.

The Turtles
Aquesta composició ha format part de la banda sonora de nombroses pel.lícules i ha estat suport musical de molts anuncis publicitaris i programes de televisió.

A diferència del que molta gent creu, "Happy together" no descriu a dos enamorats, feliços i contents que celebren la joia d'estar junts; greu error, ja que la lletra parla d'un amor que no és correspost per part de la seva parella.

Posteriorment, uns mesos mes tard, The Turtles publicarien "She'd rather be with me" (ella prefereix estar amb mi) un altre destacat tema que, momentàniament, va eclipsar "Happy together".