Daniel Boone

Que bonics que són els dies festius

Cantant i compositor anglès d'estil pop, rebatejat amb el sobrenom artístic d'un mític explorador americà: Daniel Boone. En un altre periode també se'l va conèixer com a Peter Lee Stirling, tot i que va néixer a Birmingham amb el nom real de Peter Charles Green.


Es tracta d’un intèrpret, potser no gaire conegut, que l’any 1972 la va encertar de ple publicant el senzill que incloïa "Beautiful sunday" (bonic diumenge), un tema que el va convertir en un “one-hit wonder” (artista d’un sol èxit).

Daniel Boone
La cançó, una composició alegre, comercial i molt enganxosa, va vendre més de dos milions de còpies a tot el món. Al Japó, "Beautiful sunday" va ser editada l’any 1976 obtenint un èxit sense precedents. En l'actualitat, en aquell país, segueix sent el single més venut d'un artista estranger.

En Daniel o Peter o Charles, o com ell es vulgui dir, a banda de treballar avui dia com a músic de sessió, continua component cançons per a altres artistes.

Apreciats lectors i lectores d'aquest bloc musical, que tingueu tots un bon cap de setmana i un bonic diumenge, "good weekend, beautiful sunday".