The Walker Brothers

La brillant relació fraternal dels Walker

Trio nord-americà de pop rock format l'any 1964 a Los Angeles, Califòrnia. La banda estava composta per Scott Engel, John Maus i Gary Leeds. El curiós del cas és que, malgrat la seva semblança física i que, d'acord amb el nom del grup, eren "els germans Walker", els seus components no guardaven cap grau de parentesc entre si.

Tot i ser americans, la carrera dels Walker Brothers es va iniciar i consolidar al Regne Unit. L’any 1965 van arribar al número 1 de les llistes britàniques amb "Make it easy on yourself" (que sigui fàcil per a tu), una gesta que repetirien l'any següent amb la melancòlica i angoixant balada romàntica "The sun ain't gonna shine anymore" (el sol no brillarà més), probablement, la seva cançó més coneguda.

The Walker Brothers
"The sun ain't gonna shine anymore" va ser oferta inicialment pels seus autors al teenager italo-americà Frankie Valli, en aquells moments, veu solista de The Four Seasons, que va enregistrar el tema l'any 1965, no obstant això, la popularitat d'aquesta cançó es va aconseguir gràcies a la magnífica versió que va interpretar The Walker Brothers, una composició realment brillant, especialment pel que fa referència als apartats de veus i orquestració.

L'any 1967, en el moment més àlgid de la seva glòria, el trio va optar per separar-se amb la intenció de seguir cada un d’ells, carreres artístiques en solitari.