Middle of The Road

El quartet que es va quedar tirat al mig de la carretera

Grup mixt escocès de música pop creat a Glasgow l’any 1970 i format per Sally Carr, Ken Andrew, Ian McCredie i Eric McCredie. En la dècada dels anys setanta, Middle Of The Road, va gaudir de força popularitat en bona part d'Europa i també a Amèrica Llatina. En els seus inicis artístics, en no trobar al Regne Unit qui els produís, es traslladen a Itàlia, lloc on el productor Giacomo Tosti els proporciona el seu característic so i els llança a l'èxit internacional.

El seu èxit més notable va ser "Chirpy Chirpy Cheep Cheep", una composició alegre i molt comercial que disposa d'una tornada molt enganxosa i una lletra molt simple i infantil. Editada en single l’any 1971 va ser número 1 a gairebé tot Europa. Amb "Chirpy Chirpy Cheep Cheep" el quartet aconseguiria vendre prop de 10 milions de còpies nomes al Regne Unit. Al nostre país, cantada en castellà per ells mateixos, també arribaria als primers llocs de les llistes de vendes i popularitat.

Tot i que "Chirpy Chirpy Cheep Cheep" forma part de l’acreditada llista de singles que han aconseguit vendre més de 10 milions de còpies a tots el mon i malgrat l'enorme popularitat que el tema va gaudir en el seu moment, poques vegades podem escoltar avui dia la cantarella del “Chirpy, Chirpy” a internet o a les emissores de ràdio i televisió especialitzades en música dels anys seixanta i setanta.

Middle of The Road
Altres èxits de Middle Of The Road, tots ells tallats pel mateix patró: un estil molt comercial, simple i sense complicacions, van ser, "Tweedle dee Tweedle dum", publicada aquí amb el títol de "Los Reyes Magos", "Soley Soley", un tema compost per Fernando Arbex de Los Brincos i enregistrada a Madrid, "Sacramento (A wonderful town)" i "Samson and Delilah".

Malgrat la seva popularitat, en dos anys, Middle Of The Road va passar del no-res a l'èxit i de l’èxit novament al no-res, tot i les milionàries vendes generades per la majoria dels seus discos.

     Ooh-wee, Chirpy Chirpy Cheep Cheep,
     Chirpy Chirpy Cheep Cheep, Chirp, ...