Gary's Gang

No pareu de ballar, ho decreta la banda d'en Gary

Banda nord-americana de música "disco", jazz/funk i pop/rock, formada a Queens, un dels cinc districtes en que es divideix la ciutat de Nova York, un grup liderat per Eric Matthew (de nom real Joseph "Joe" William Tucci) i Gary Turnier.

Inicialment, la seva formació, configurada en format de septet, estava integrada per Eric Matew (guitarra i veu cantant), Gary Turnier (bateria i veus), Al Lauricella (teclats), Rino Minetti (reclats i veus), Bill Catalano (percussió i veus), Bob Forman (saxo i flauta) i Jay Leon (trombó).

El primer i més destacat èxit de Gary's Gang va ser "Keep on dancin'" (segueix ballant), un tema funky publicat l'any 1978. Editada en format single, es tracta d'una composició de Eric Matew i Gary Turnier que va assolir la posició número u de la llista Billboard Dance i que va gaudir d'enorme popularitat a la majoria de discoteques de tot el món. "Keep on dancin'" està considerada un veritable "clàssic" de la música discotequera de finals dels anys setanta.

Gary's Gang
"Keep on dancin'" es va produir i enregistrar al garatge particular de Eric Matew. En aquest estudi improvisat, Matew interpreta la veu cantant, fa tots el cors i toca tots els instruments, a excepció de la bateria, que se'n fa càrrec Gary Turnier.

El single, finalment, va ser editat per la discogràfica independent amb seu a Nova York, Sam Records i la seva distribució va anar a càrrec de la companyia Columbia.

Oh, ah,
segueix ballant.
Oh, ah,
música funky, funky,...