Wizzard

Ja ho diu la dita: Si Nadal és amor i alegria, fem que sigui Nadal cada dia

Festiva i nodrida banda britànica d'estil glam-rock creada l'any 1972 a Birmingham, la segona ciutat més gran d'Anglaterra.

Un combo format pel multi instrumentista Roy Wood que, guarnit amb roba estrafolària, els cabells empastifats amb tints de tots colors, la cara empolainada amb espès maquillatge i amb una estrella blanca pintada al front, estava assistit pel baixista i vocalista Rick Price, els bateries i percussionistes Keith Smart i Charlie Grima, el teclista Bill Hunt, els saxofonistes Mike Burney i Nick Pentelow i el violoncel.lista Hugh McDowell.

Wizzard fa el seu debut en directe actuant al The London Rock and Roll Show, un esdeveniment celebrat el dia 5 d'agost de 1972 al Wembley Stadium de Londres. Poc desprès, la banda publica el seu primer single, "Ball Park incident" (incident al parc de la pilota), una composició de Wood que va assolir la sexta posició del top ten britànic.

Vuit mesos més tard, la formació edita el seu segon single, un treball que incloïa "See my Baby jive" (vegeu el meu nadó), un altre tema de Roy Wood que va aconseguir la primera posició de les llistes d'èxits del Regne Unit i que va vendre més d'un milió de còpies, obtenint per aquesta fita, el guardó de "disc d'or".

Wizzard
El mes de desembre de 1973, Wizzard publica "I wish It could be Christmas everyday" (tant de bo pogués ser Nadal cada dia), un tema nadalenc escrit i produït, com no, per Roy Wood. Una divertida nadala interpretada a ritme de rock i reforçada per les veus d'un nodrit cor escolar. A data d'avui, en època nadalenca, és una nadala fixa a totes les emissores de ràdio i a la majoria de televisions britàniques i irlandeses.

Sembla ser que "I wish It could be Christmas everyday" es va enregistrar el mes d'agost, i per això, per crear un ambient i una sensació hivernal, com correspon a una nadala, l'enginyer de so, Steve Brown, va decorar els estudis de gravació amb llums i ornaments nadalencs, i a més, va baixar l'aire condicionat de la sala al seu punt més fred.