Mary MacGregor

Cornut i pagar el beure

Cantant nord-americana d'estil country-pop, nascuda a Saint Paul, la capital de l'estat de Minnesota. Estudiant de piano, violí i cant, abans d'iniciar la seva carrera de cantant solista, Mary MacGregor va debutar de vocalista d'orquestra i també va exercir de teclista en diverses formacions musicals.

El tema principal del seu primer àlbum, l'homònim "Torn between two lovers" (dividida entre dos amants), un disc editat a finals de 1976 també en format single, va encapçalar les llistes Billboard nord-americanes durant dues setmanes consecutives i va assolir les primeres posicions de les llistes d'èxits dels mercats canadenc i britànic.

Es tracta d'una romàntica balada composta per Peter Yarrow (component del trio de música folk, Peter, Paul and Mary) i Phillip Jarrell. Música tranquil.la acompanyada d'una convincent interpretació vocal de Mary MacGregor. Una cançó que descriu un triangle amorós i que lamenta el fet que "estimar a dues persones alhora, trenca totes les regles".

Sembla ser que "Torn between two lovers" està inspirada en la relació extramatrimonial relatada en la famosa novel.la del poeta i escriptor rus Borís Pasternak, "Doctor Zhivago", la cèlebre obra literària posteriorment traslladada amb notable èxit a les pantalles cinematogràfiques.

Mary MacGreggor
La atípica lletra de "Torn between two lovers", narra la cruel revelació d'una dona casada que confessa al seu marit que manté una relació sentimental amb una altre persona; al mateix temps, li demana que accepti la situació, ja que ella el continua estimant, doncs ell va ser el primer i, alhora, li deixa clar que, tot i que se sent culpable, no pensa trencar l'esmentat afer extra-marital.

Un excel.lent tema romàntic, ara bé, no crec que sigui una cançó gaire indicada per dedicar a la teva parella.

Hi ha hagut un altre home
que he necessitat i he estimat,
però això no vol dir que t'estimi menys,...