Cupid's Inspiration

Un grup que sempre va tenir clar d'on provenia la seva font d'inspiració

Quintet britànic d'estil pop/rock creat l'any 1967 a Stamford, un municipi anglès ubicat al comtat de Lincolnshire. Una formació musical de curta durada composta inicialment pel vocalista Terry Rice-Milton (Terence Bull), el baixista Laughton James, el teclista Garfield Tonkin (John Sharpe), el guitarra solista Wyndham George (Geoffrey Wyndham Hart) i el bateria Roger Gray.

Desprès de signar contracte discogràfic amb el segell NEMS, el mes de maig de 1968, Cupid's Inspiration publica el seu primer treball discogràfic, un single que encapçalava "Yesterday has gone" (l'ahir se n'ha anat), una enèrgica versió, una mica més orquestrada i molt ben interpretada, del tema que l'any anterior havia comercialitzat, amb escassa repercussió mediàtica, el quartet vocal novaiorquès Little Anthony and The Imperials.

Aquesta nova adaptació de "Yesterday has gone", una cançó escrita pel compositor i productor nord-americà Teddy Randazzo amb la col.laboració de la lletrista Victoria Pike, va aconseguir posicionar-se al quart lloc de les llistes d'èxits del Regne Unit, també va representar l'èxit més destacat d'aquest conjunt britànic.

L'any 1969, Cupid's Inspiration va participar a la IX edició del Festival Internacional de la Cançó de Sopot, un dels esdeveniments musicals més importants de Polònia.

Cupid's Inspiration
Aquest certamen està considerat, juntament amb el Festival de la Cançó d'Eurovisió i el Festival de la Cançó de San Remo, un dels festivals musicals més importants de tot Europa. Cupid's Inspiration va ser la primera banda britànica que va competir en aquest famós festival.

Tot i això, l'any 1970, els Cupid's Inspiration es van dissoldre. Entre els diversos motius, el no poder igualar, ni molt menys superar, l'èxit obtingut anteriorment amb la cançó "Yesterday has gone".

Ei, nena, l'ahir acaba de marxar
i el demà encara no ha començat.
Tot el que realment importa és ara mateix,...